Info

FlashBang

FlashBang är en podcast om forumet Flashback, dess användare, och deras åsikter. Nya fjärde onsdag släpps ett längre, mer djupgående avsnitt där vi gräver djupare i specifika trådar, händelser, eller användare. Övriga veckor släpps kortare avsnitt, och dessa kan vara allt från "enkla" uppläsningar av intressanta/roliga trådar (men med rikt ljudlandskap), till kortare intervjuer med en eller flera användare.
RSS Feed
FlashBang
2018
December
October


2017
December
June
May
April
March
February
January


2016
December
September
May
February


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February


All Episodes
Archives
Now displaying: April, 2015
Apr 29, 2015

Dagens avsnitt är en intervju med den mycket gemytlige och något otursamme BigPete , som delar med sig av sin livshistoria. Vi får bland annat höra om hur han testade olika droger som ung, samt hur han har blivit kniv-/yx- och pistolhotad vid olika tillfällen. Men samtalet blir också mer personligt, och han berättar hur det var att växa upp med en handikappad syster, att förlora sin mor pga av en överdos av alkohol och piller, att genomgå en oväntad skilsmässa, och mycket mer.

Apr 22, 2015

Dagens avsnitt handlar en utav flashbacks mest diskuterade användare, som ligger till grund för ett par oerhört välföljda trådar. Mannen i fråga heter Raffa Pancamo, eller Rafael Badiei, och är president förden svenska delen av det påstått internationella gangstersyndikatet Gangland.

 

 

 
Apr 15, 2015

Veckans Avsnitt skulle egentligen ha handlat om Kapiton, en användare på Flashback som drev Sverigest första(?) Bitcoin exchange. Men eftersom jag i veckan fick reda på att han gick bort tidigare i år så kändes det lite osmakligt att ge ut avsnittet, så det ligger nu på is.

Som tur är så erbjöd sig Cimaron direkt att ställa upp på en intervju, och tack vare det undviker vi en vecka utan FlashBang. I avsnittet pratar vi lite om flashback, men främst omom Cimarons erfarenheter med droger, hur det är att sitta på fängelse, och vi debatterar lite smått hans syn på ras- och kulturblandning.

Apr 8, 2015

Då var det återigen dags för lite FlashBang! Veckans avsnitt är en intervju med den moderatorn tillika naturisten Humbug. Vi pratar om allt från hur det är att vara moderator på forumet, till hans sexuella preferenser, och planerar en nudistmiddag med BigFatCone och Lemasive.

Apr 1, 2015

denna andra delen pratar vi bland annat om sociala normer, hur man ska hantera folk som söker uppmärksamhet, och hur Lemasive kom att bli 'bekant' med Anders Behring Breivik.

1