Info

FlashBang

FlashBang är en podcast om forumet Flashback, dess användare, och deras åsikter. Nya fjärde onsdag släpps ett längre, mer djupgående avsnitt där vi gräver djupare i specifika trådar, händelser, eller användare. Övriga veckor släpps kortare avsnitt, och dessa kan vara allt från "enkla" uppläsningar av intressanta/roliga trådar (men med rikt ljudlandskap), till kortare intervjuer med en eller flera användare.
RSS Feed
FlashBang
2018
December
October


2017
December
June
May
April
March
February
January


2016
December
September
May
February


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February


All Episodes
Archives
Now displaying: May, 2015
May 28, 2015

Intervju med användaren Rakii

May 13, 2015

Veckans avsnitt är en uppläsning av några av de många märkliga inlägg som användaren Shakademus fick skriva innan han blev permanent avstängd år 2010. Vi får bland annat lära oss att han har läst 280 högskolepoäng på 3 år, samt att han inte har mycket till övers för fuskande kineser och deras "buffer" med mättnadsmedel.

May 6, 2015

Snabbt i morse bjöd jag in mina föräldrar på en intervju, eftersom det känns rättvist att öppna mig själv och min familj lite när jag ständigt ber andra att öppna sig i podden.

Resultatet blev en diskussion där mina föräldrar visar sig ha en väldigt flashbackkompatibel invandringspolitik, och vi får höra om hur det var att driva en flyktingförläggning med 50 husvagnar, samt hur min far kort blev efterlyst av polisen när han kidnappade min syster i centrala Malmö. Sist men inte minst hoppar BigFatCone in med ett kåseri.

 

1