Info

FlashBang

FlashBang är en podcast om forumet Flashback, dess användare, och deras åsikter. Nya fjärde onsdag släpps ett längre, mer djupgående avsnitt där vi gräver djupare i specifika trådar, händelser, eller användare. Övriga veckor släpps kortare avsnitt, och dessa kan vara allt från "enkla" uppläsningar av intressanta/roliga trådar (men med rikt ljudlandskap), till kortare intervjuer med en eller flera användare.
RSS Feed
FlashBang
2018
December
October


2017
December
June
May
April
March
February
January


2016
December
September
May
February


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February


All Episodes
Archives
Now displaying: March, 2015
Mar 25, 2015

Då var det dag för det tionde avsnittet av FlashBang. Dagens avsnitt är en intervju med den ökände ”näthataren,” ”mobbaren,” eller vad ni än vill kalla honom, Lemasive. Dessvärre blev ljudkvalitén från Lemasives sida inte den bästa, men jag hoppas ni orkar lyssna ändå.

Tanken var från början att jag skulle fråga honom lite om varför han näthatar, hur han ser på artiklarna och radioprogramen om honom, och prata lite allmänt om etikett och yttrandefrihet. Det visade sig dock snabbt att Lemasive hade mycket mer än så att säga, så intervjun kommer sändas i två delar. 

Mar 18, 2015

Veckans avsnitt är en dramatiserad uppläsning av tre inlägg skrivna av användaren Alex-84, som upplever att han är en "targeted individual" utsatt för gang/community stalking. Jag jobbar även på ett längre, mer djupgående avsnitt om just gang/community stalking - så om du har mer information om det, eller kanske egna erfarenheter, får du väldigt gärna höra av dig!

Mar 11, 2015

I brist på tid så är veckans avsnitt en oklippt version av intervjun med BigFatCone från avsnitt 7.

Mar 7, 2015

Dagens avsnitt av FlashBang handlar - precis som avsnitt 4 - om Aftonbladets artikelserie där de hänger ut diverse Flashbackare och deras åsikter. Fokus denna gången ligger främst på avsnitt 97 av podcasten Mattsson Helin, vilken ges ut av Expressens respektive Aftonbladets chefredaktörer, som till stor del handlar om just denna artikelserie och svarar på en del av den kritik som riktats mot Aftonbladet. Första halvan består därmed av klipp från deras podcast följt av mina åsikter. I andra halvan får ni höra två intervjuer på samma tema - en med TorkelSnorkel, och en med BigFatCone.

1