Info

FlashBang

FlashBang är en podcast om forumet Flashback, dess användare, och deras åsikter. Nya fjärde onsdag släpps ett längre, mer djupgående avsnitt där vi gräver djupare i specifika trådar, händelser, eller användare. Övriga veckor släpps kortare avsnitt, och dessa kan vara allt från "enkla" uppläsningar av intressanta/roliga trådar (men med rikt ljudlandskap), till kortare intervjuer med en eller flera användare.
RSS Feed
FlashBang
2018
December
October


2017
December
June
May
April
March
February
January


2016
December
September
May
February


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February


All Episodes
Archives
Now displaying: 2017
Dec 19, 2017

En man finner sig omringad av mörker, och enbart mörker. Kan Flashback hjälpa honom?

Dec 10, 2017

En enkel uppläsning av tråden "mardrömsdate," eller i alla fall delar utav tråden. Fler avsnitt kommer snart, stay tuned!

Jun 30, 2017

Första avsnittet helt utan Salgoud är äntligen här! Det blir återigen ett besök till tripprapporternas magiska värld, där Canvasbag läser in från  trådarna Stilnoct, Sprit och Svamp samt Öl och piller och knivar - Det gick åt helvete.

May 25, 2017

Ett mycket spännande avsnitt! Användaren Canvasbag träder in som ny avsnittsproducent, och har såväl skrivit manus som läst in. Hans första avsnitt avhandlar tråden "jobba på gym vs läkare," men först blir det en kort intervju där vi lär känna honom lite bättre genom att Salgoud utsätter honom för "Proust Questionnaire".

May 23, 2017

Poddens första bonusavsnitt. I avsnitt 155 ("Filips vidriga väntan på gryningen") av "Filip och Fredriks Podcast" berättar just Filip om en stark personlig upplevelse. Denna har jag redigerat och givit lite mer klassisk "flashbang-känsla", i stil med t.ex. avsnitt 41.

Nästa standardavsnitt av FlashBang kommer inom kort - och jag tror det kommer bli en fullträff till avsnitt. Stay tuned!

May 9, 2017

Klassisk tråduppläsning - idag avhandlar vi mystiska flygande orber och dess koppling till dogmen.

Apr 6, 2017

Enkel tråduppläsning av den klassiska tråden "skjuta damen med en puffra". Dessutom kan ni ni köpa Flashbang "merch" på flashbangpod.com, eller varför inte swisha en donation till +352 621 756 006? Alla donationer går till att hålla underhålla podden, samt inspelningsutrustning.

Mar 16, 2017

Tråduppläsning av användaren Trovallas äventyr med sina grannar. En grannfejd som spårar ut fullständigt.

Feb 23, 2017

Tråduppläsning av tråden "Den första och största konsekvensen - OD på Heroin," som startades av användaren rockdoll i februari 2010. Rockdoll verkar fortfarande vara aktiv på forumet av och till.

Feb 2, 2017

Volymfix - ny fil högre volym.

Denna gången blir det uppföljning på avsnitt 39. Med andra ord får ni höra lite mer om Treo Citrus och hans äventyr i datingvärlden, samt lite annat som han har skrivit om på forumet - däribland en erfarenhet med det övernaturliga, så se till att lyssna med lamporna tända.

Om du inte redan har hört avsnitt 39 så bör du börja där.

1