Info

FlashBang

FlashBang är en podcast om forumet Flashback, dess användare, och deras åsikter. Nya fjärde onsdag släpps ett längre, mer djupgående avsnitt där vi gräver djupare i specifika trådar, händelser, eller användare. Övriga veckor släpps kortare avsnitt, och dessa kan vara allt från "enkla" uppläsningar av intressanta/roliga trådar (men med rikt ljudlandskap), till kortare intervjuer med en eller flera användare.
RSS Feed
FlashBang
2019
March


2018
December
October


2017
December
June
May
April
March
February
January


2016
December
September
May
February


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February


All Episodes
Archives
Now displaying: February, 2015
Feb 25, 2015

I det sjätte avsnittet av FlashBang lär vi oss lite mer om den härlige moderatorn BigFatCone. Naturligtvis pratar vi en del om moderering, men också om Jan Helin, knarkskolor, och att ha en mamma som också är aktiv på forumet.

Feb 19, 2015

Dagens avsnitt är en intervju med Richard Handl, på Flashback känd som Psychopatic, som 2011 blev internationellt känd efter att han försökt bygga en kärnreaktor i sitt hem.

Feb 11, 2015

Veckans avsnitt är en opinionspod där jag delar med mig av mina tankar kring Aftonbladet och Researchgruppens val att identifiera en flashbackanvändare (troligtvis genom tillgång till en kopia av Flashbacks databas), söka upp honom, och konfrontera honom över vad han har skrivit på forumet.

Feb 4, 2015

Denna veckans avsnitt är lite kortare, och tar ett annat format. När jag inte har intervjuer att dela med mig av (vilket nästa veckas avsnitt med stor trolighet blir) så är tanken att jag istället läser upp trådar som jag - eller ni - tycker är intressanta.

I detta avsnittet läser jag upp större delen av användaren DownToHells tråd "JÄVLIGT skum grej som hände idag!!!", där DTH delar med sig av en drös oliks "spökhistorier".

Dessvärre är det bara jag som läser upp denna veckan, men gästinspel återkommer snart igen.

Feb 1, 2015

Andra avsnittet av podcasten Flashbang, och det första av en dokumentär natur. I detta avsnittet kikar jag närmre på naturfotografen Terje Hellesö, och hur Flashback-användare avslöjade hans bildfusk.

Feb 1, 2015

FlashBang är en podcast om forumet Flashback, dess användare, och deras åsikter. I pilotavsnittet berättar jag - Salgoud - vad FlashBang är, vad ni kan vänta er i framtiden, och hur ni kan medverka i podden.

Som en liten bonus avslutas podden med ett exempel på hur ett segment i ett avsnitt kan låta. 

1